Verificare VIN de la AutoDNA
149.80 Lei

AutoDNA 1

AutoDNA P─âreri

AutoDNA este unul din liderii in servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. ÔÇőPlatforma verific─â milioane de ├«nregistr─âri ╚Öi ofer─â informa╚Ťii despre industria auto de la cei mai mari furnizori din istoria vehiculelor din lume. Compania ╚Öi-a ├«nceput activitatea ├«n 2010 ╚Öi, prin urmare, sus╚Ťine c─â ╚Ötie exact ce au nevoie cu adev─ârat cump─âr─âtorii de ma╚Öini. ├Änc─â de la prima privire, site-ul pare foarte receptiv ╚Öi informativ. Bara de meniu include astfel de op╚Ťiuni precum ÔÇ×Centrul de ajutorÔÇŁ, ÔÇ×Istoricul vehiculelorÔÇŁ, ÔÇ×Cum s─â cump─âr?ÔÇŁ, ÔÇ×Rapoarte de probeÔÇŁ ╚Öi o sec╚Ťiune de recenzii. Toate datele pot fi primite folosind doar num─ârul VIN al unei ma╚Öini. Unul dintre avantajele principale ale utiliz─ârii ADN-ului auto-auto este c─â atrage informa╚Ťii despre ma╚Öinile uzate din SUA ╚Öi Europa, astfel ├«nc├ót site-ul poate fi utilizat pentru verificarea ma╚Öinilor de pe diferite pie╚Ťe. Cu toate acestea, dac─â ma╚Öina a fost adus─â din Canada sau SUA, autoDNA se ofer─â s─â cumpere raportul AutoCheck, care are o integrare complet─â pe site-ul lor web. ├Än general, autoDNA poate fi acceptat ca un concurent decent, l├óng─â cele mai mari platforme de verificare istoric vehicul.

De ce sa alegi AutoDna

  • Pre╚Ť rezonabil
  • Site web responsive
  • Rapoartele con╚Ťin numai informa╚Ťii verificate din surse de ├«ncredere

Contra

  • AutoDNA ├«mparte deseori datele ├«n mai multe rapoarte pl─âtite ├«n func╚Ťie de ╚Ťara din care a fost importat─â ma╚Öina
  • Greutatea redus─â a pie╚Ťei ar putea duce la sc─âderea ├«ncrederii ├«ntre cump─âr─âtorii sau dealerii individuali de ma╚Öini
  • Nu exist─â op╚Ťiuni alternative pentru a cump─âra o mai multe rapoarte

Modelul de baz─â de date


autoDNA ofer─â rapoarte despre istoricul vehiculului oric─ârei autovehicule ├«nmatriculate ├«n Europa sau SUA. Poate ajuta la dezv─âluirea datelor despre un vehicul care poate nici m─âcar nu este cunoscut de proprietarul s─âu actual. Datele de la autoDNA provin din surse de ├«ncredere. Ei lucreaz─â ├«n ├«ntreaga lume cu organiza╚Ťii publice. Acest lucru garanteaz─â exactitatea ╚Öi actualizarea datelor lor. Folosesc informa╚Ťiile AutoCheck pentru conturile americane. Aceste informa╚Ťii provin dintr-o gam─â vast─â de surse. Toate lucrurile sunt inspectate de la dealeri ╚Öi case de licita╚Ťii la DMV-uri de stat. A╚Öa c─â ├«n╚Ťelege╚Ťi c─â acest lucru este c├ót se poate de factual.

Ce con╚Ťine raportul autoDNA

  • M─âsur─âtorile odometrului ├«n ordine cronologic─â
  • Istoricul pagubelor
  • Utilizarea vehiculului (uz formal), descrierea scopului autoturismului (de exemplu, taxi, ├«nchiriere, inclusiv inspec╚Ťie tehnic─â prealabil─â ╚Öi informa╚Ťii despre proprietarii anteriori)
  • Pre╚Ť istoric care afi╚Öeaz─â evaluarea anterioar─â pe site-ul licita╚Ťiei ╚Öi printr-o anchet─â

Istoric

├Änfiin╚Ťat─â ├«n 2010, autoDNA a c├ó╚Ötigat succes ├«n c├óteva ╚Ť─âri europene ╚Öi a fost considerat─â lider de pia╚Ť─â de mult timp. Este ├«nc─â binecunoscut ╚Öi are o cot─â de pia╚Ť─â semnificativ─â ├«n ╚Ť─âri precum Polonia. Cu toate acestea, din diverse motive, autoDNA nu a devenit ÔÇ×Carfax-ul EuropeiÔÇŁ. Mai mult, recent, platforma s-a confruntat cu o concuren╚Ť─â acerb─â de la companii noi ╚Öi mai inovatoare, precum carVertical, care aduc o nou─â abordare a interfe╚Ťei de utilizator ╚Öi a tehnologiilor de generare a raportului.

Caracteristici

Informa╚Ťii despre vehicul

Raportul include date generale despre vehicul: motorul s─âu, tipul de combustibil ╚Öi consumul de combustibil, etc. V─â informeaz─â, de asemenea, despre dimensiunea ma╚Öinii ╚Öi GCW (greutatea brut─â a ma╚Öinii). Pre╚Ťurile vehiculului respect─â cerin╚Ťele tehnice din timpul v├ónz─ârii produc─âtorului ╚Öi pre╚Ťul actual propus al vehiculului.

Istoricul vehiculelor

Acesta include istoricul daunelor, citirile contorului, pre╚Ťurile, utilizarea vehiculului ╚Öi informa╚Ťii despre inspec╚Ťiile tehnice.

Baza de date a vehiculelor furate

├Än aceast─â parte, ma╚Öina pe care o verifica╚Ťi este analizat─â ca fiind poten╚Ťial furat─â ├«n anumite ╚Ť─âri. Baza de date a vehiculelor furate este ├«n continu─â cre╚Ötere, dar serve╚Öte ├«n principal ca consultan╚Ť─â, care nu poate fi garantat─â la niciun nivel.

Reamintirea produc─âtorului

Informa╚Ťiile sunt prezentate despre o problem─â particular─â cu care s-ar fi putut confrunta vehiculul. Dac─â apelul a fost raportat, aceast─â caracteristic─â va ar─âta problema ╚Öi ce corec╚Ťii poten╚Ťiale trebuie executate ├«ntr-un serviciu autorizat.

Fotografii arhivate

Fotografii din trecutul mașinii (când este disponibil).

Ultimele anchete

Func╚Ťia ultimelor ├«ntreb─âri va dezv─âlui informa╚Ťiile despre momentul, c├ót de des ╚Öi de unde a fost verificat─â ultima ma╚Öin─â. Acest lucru poate ar─âta cine a fost interesat s─â cumpere sau s─â inspecteze vehiculul ╚Öi c├ónd s-a ├«nt├ómplat acest lucru. Astfel de informa╚Ťii indic─â de obicei c─â cineva a fost interesat s─â cumpere un vehicul, dar din anumite motive a refuzat s─â finalizeze afacerea.

Echipament vehicul

Sistemul ofer─â o list─â complet─â a echipamentelor originale ale vehiculului. Aceast─â caracteristic─â este util─â ├«n situa╚Ťiile ├«n care unele piese auto originale au fost ├«nlocuite cu piese mai ieftine. De exemplu, dac─â o ma╚Öin─â a avut anterior un accident, pute╚Ťi compara dac─â farurile au fost ├«nlocuite cu cele originale sau luate dintr-un alt vehicul. Aceast─â caracteristic─â include, de asemenea, alte p─âr╚Ťi ale vehiculului, precum chasis, A / C, sistem de naviga╚Ťie sau audio, oglinzi, ferestre, airbag-uri, radio etc.

Titlu, furt, accidente, junk, salvare și înregistrări de asigurare (pentru mașinile din SUA).

Pre╚Ťuri ╚Öi oferte

Raport de baz─â: 5,40 ÔéČ
Raportul vehiculelor din SUA: 9 EUR
Raportul vehiculului din Estonia: 9,90 ÔéČ
Raportul vehiculelor olandeze: 4,90 euro
Raportul vehiculului belgian: 9 ÔéČ
Raportul vehiculelor Fran╚Ťei: 9 ÔéČ
Raportul vehiculelor din SUA și Canada (AutoCheck): 12,90 EUR

autoDNA P─âreri

AutoDNA prime╚Öte de obicei rapoarte din surse precum rapoarte ale poli╚Ťiei care indic─â dac─â un vehicul se afla ├«ntr-un accident. De asemenea, include rapoarte de la magazinele de caroserie ╚Öi poate recunoa╚Öte o caroserie ├«n urma unui accident neraportat. ├Än orice scop, caroseria poate fi efectuat─â pe un vehicul, poate a fost zg├óriat─â pe aleea de c─âtre motocicleta copilului, sau un copac aruncat pe ap─âr─âtor sau poate vopseaua ├«ncepea s─â dispar─â. Ace╚Ötia sunt to╚Ťi factorii pentru care un vehicul poate s─â fi vizitat o caroserie sau un atelier de vopsea. Din experien╚Ťa noastr─â, concuren╚Ťii majori au mai multe ╚Öanse s─â raporteze aceste evenimente ca fiind d─âun─âtoare dec├ót ADN-ul auto. Un specialist cu ma╚Öina decent─â va fi adesea un judec─âtor mai bun ├«n ceea ce prive╚Öte dac─â au fost lucrate sau nu corpul ╚Öi vopseaua unui vehicul dec├ót un studiu de istorie, dar din perspectiva noastr─â, ADN-ul auto ar putea s─â nu raporteze incidente minore la fel de des ca alte istorii de top ale ma╚Öinilor. platforme. ├Äntr-adev─âr, Carfax a ad─âugat ├«n ultima perioad─â o alt─â categorie pentru a ├«ncerca s─â remedieze aceast─â problem─â raport├ónd ÔÇ×daune minoreÔÇŁ pe unele conturi, mai degrab─â dec├ót spun├ónd c─â a fost ├«ntr-un accident. Chiar ╚Öi a╚Öa, experien╚Ťa noastr─â demonstreaz─â c─â autoDNA tinde s─â fie mai precis atunci c├ónd raport─âm despre istoricul accidentelor.

Rela╚Ťii Clien╚Ťi

Pentru ├«ntreb─âri ╚Öi asisten╚Ť─â, clien╚Ťii pot trimite un mesaj autoDNA folosind formularul de contact de pe site-ul lor web. autoDNA este disponibil de luni p├ón─â vineri, ├«ntre 9:00 ╚Öi 5:00. De asemenea, disponibil pe Facebook, unde au construit o comunitate destul de mare ├«n compara╚Ťie cu al╚Ťi furnizori similari de servicii de verificare VIN.

întrebări frecvente

Cât este un raport?
Ce fel de informa╚Ťii voi primi din raport?
Pentru ce vehicule pute╚Ťi cump─âra raport?
Cum pot pl─âti un raport?
Cum pot verifica istoricul vehiculului cu ajutorul ADN-ului auto?
Cât trebuie să aștept raportul meu?
autoDNA, ├«n colaborare cu AutoCheck, ofer─â un serviciu de verificare a VIN-ului auto bazat pe Experian, care este o parte esen╚Ťial─â a procesului de cump─âr─âturi auto auto din SUA. Parteneriatul autoDNA cu AutoCheck colecteaz─â date din zeci de mii de surse de ├«ncredere, inclusiv Birouri de comunicare din SUA ╚Öi Canada (Sistemul de Informa╚Ťii NMVTIS), firme de asigur─âri, agen╚Ťii de poli╚Ťie, pompieri, sta╚Ťii de inspec╚Ťie auto, licita╚Ťii auto ╚Öi multe altele. autoDNA are peste 4 trilioane de ├«nregistr─âri pentru mai mult de jum─âtate de miliard de ma╚Öini. Fiecare raport de fond de ma╚Öin─â include date esen╚Ťiale ale kilometrajului, ├«nregistr─âri anterioare, titluri sau daune. Uneori, rapoartele autoDNA pot s─â nu includ─â toate informa╚Ťiile despre fondul vehiculului (service ├«n puncte de service neautorizate), dar sunt cu siguran╚Ť─â o surs─â de date de ├«ncredere. Din perspectiva noastr─â, v─â recomand─âm s─â merge╚Ťi mai ad├ónc ├«n site-ul lor pentru a c─âuta ╚Öi compara informa╚Ťiile cu al╚Ťi concuren╚Ťi. Pentru cump─âr─âtorii de ma╚Öini individuale, AutoDNA poate fi un decoder de raportare util, u╚Öor accesibil ╚Öi rapid. Cu toate acestea, ├«ntruc├ót serviciul nu ofer─â pachete de raportare de volum mai mare, s-ar putea ca autoDNA s─â nu fie cea mai bun─â solu╚Ťie pentru dealerii de ma╚Öini folosite.

Top 3 Rapoarte Verificare VIN Ôťů┬áVerificare KM Reali Ôťů┬áVerificare Istoric Auto Ôťů┬áVerificare Serie Sasiu Ôťů Afla ce masina cumperi┬á Ôťů Afla ce ascunde vanzatorul Ôťů Primesti raportul instant Ôťů Verificare VIN la cel mai bun pret prin carVertical┬á

┬ę COPYRIGHT 2022