carVertical
🇷🇴 Nr. 1 Raport Istoric Vehicul și VIN

20% Reducere
80 Lei - Raport Istoric Vehicul

Reducere carVertical, Cupon reducere, Voucher

CarVertical Pareri

CarVertical este primul registru istoric auto din lume bazat pe blockchain. Platforma oferă rapoarte de istoric a vehiculelor la scară completă, inclusiv înregistrări de titlu, kilometraj real, accidente și daune, informații cu privire la furtul mașinii, chiar prețul de piață și multe altele. Alături de datele sistemului național de informații despre titlul vehiculelor (NMVTIS), acest decodor VIN adună informații din diverse surse globale și chiar primește unele date în timp real direct de la mașini. carVertical verifică toate datele; blockchainul își confirmă fiabilitatea. Cu alte cuvinte, rapoartele carVertical nu pot fi falsificate sau modificate în alt mod. Prezentat în vara anului 2018, carVertical este poate cel mai bun decodor VIN care combină tehnologiile avansate și ușurința în utilizare.

De ce sa alegi CarVertical

 1. Utilizează numai date actualizate
  Are tehnici speciale de verificare a calității datelor
 2. Rapoartele antiefracție bazate pe Blockchain
  O listă în creștere constantă atât in SUA, cât și a surselor globale de date
 3. Mai puțin scump decât concurenții de top

Contra

 1. Decodor VIN relativ nou
  Nu toate defecțiunile auto pot fi incluse în raport
 2. Nu există opțiuni alternative instantanee pentru a cumpăra mai mult de 3 rapoarte

Modelul de bază de date
carVertical strânge cât mai multe informații din diferite surse globale, inclusiv NMVTIS, alte registre naționale și private, baze de date ale poliției, baze de date de asigurări, baze de date de leasing, licitații auto, dealeri de mașini, etc. Unele date sunt chiar colectate în timp real direct din vehicule. Primesc actualizări zilnice din registre și baze de date pentru a asigura acuratețea. Potrivit companiei, aceștia au:

 • Baza de date de peste 50.000.000 de autoturisme avariate din America de Nord și Europa.
 • Au fost înregistrate peste 200.000.000 de acțiuni de kilometraj dat înapoi.
 • 104.000.000 USD + costul zilnic al daunelor înregistrate

carVertical pune un accent puternic asupra calității datelor. Echipa a creat chiar mult așteptatul standard de date despre mașini universale pentru întreaga industrie. Mai mult, ei folosesc inteligența artificială pentru a evalua calitatea datelor. Cel mai important, blockchainul previne frauda prin înregistrarea informațiilor în mai multe baze de date.

Certitudini carVertical

Un raport carVertical este un punct de plecare convenabil și de încredere pentru achiziționarea unui vehicul la mana a doua, deoarece vă oferă informațiile pe care nu le puteți vedea cu ochiul liber: dacă mașina a fost modificata, deteriorată, furată și alte detalii despre istoricul auto.

Platforma colectează date de la NMVTIS și multe alte surse pentru a genera rapoarte despre istoricul mașinilor.

Scoring

carVertical evaluează starea autoturismului verificat și acordă ratingul său general de la 1 la 10. Acesta constă din trei factori principali: date despre daune, înregistrări de kilometri, defecțiuni ale modelului. Scorul carVertical vă permite să comparați rapid diferite vehicule pe care considerați să le cumpărați.

Forța din industrie

carVertical crește rapid furnizorul de rapoarte ale istoricului vehiculului, care s-a stabilit deja pe mai mult de zece piețe europene și a intrat pe piața SUA în primăvara anului 2019. În unele țări, rapoartele carVertical au devenit deja un semn de credibilitate. Vânzătorii de mașini uzate prezintă adesea rapoarte despre vehicule pentru cumpărători pentru a demonstra că istoria masinii este reala.

Protecţie

carVertical.ro are o secțiune separată „După cumpărare” din Asistență. Aceasta explică ce să faceți dacă nu ați primit raportul, dacă ați furnizat o adresă e-mail greșită, etc. Platforma vă permite să solicitați o rambursare trimitând un e-mail către companie. Ei promit să revină în 2 zile lucrătoare cu un raspuns.

Caracteristici

Când introduceți VIN-ul vehiculului și cumpărați un raport de istoric auto, CarVertical oferă:

 • Fapte de bază ale vehiculului. Aflați totul, inclusiv anul de producție, țara, puterea motorului, caroseria, combustibilul sau tipul de transmisie etc.
 • Kilometrajul real. Citirile odometrului din diferite date vă ajută să verificați dacă mașina nu a fost modificata.
 • Istoric de accidente și daune. carVertical oferă informații despre posibile avarii pe care le-ar fi putut avea mașina. Raportul spune în ce țară au fost raportate daune și arată costurile de reparație estimate. Cunoașterea unor astfel de informații oferă mai multe argumente în negocierea cu comerciantul sau în luarea deciziei de a cumpara o altă mașină.
 • Țările de înmatriculare, inspecția tehnică, tranzacții, etc. Dacă vreun eveniment din istoric a fost înregistrat vreodată, este o șansă bună ca raportul să vă spună despre asta.
 • Dacă a fost furata. Platforma verifică VIN-ul în numeroase baze de date ale vehiculelor furate.Evidențe de asigurare și alte date NMVTIS.

În calitate de furnizor oficial de date privind sistemul de informații privind titlul vehiculelor auto (NMVTIS), carVertical generează toate informațiile disponibile despre vehiculele înmatriculate în Europa. Datele NMVTIS includ informații:

 • de la agențiile de stat participante la certificarea autovehiculelor;
 • la automobile, autobuze, camioane, motociclete, vehicule de agrement, autovehicule și tractoare;
 • la „mărcile” aplicate vehiculelor furnizate de agențiile de stat participante la auto. Tipurile și definițiile mărcilor variază în funcție de stare, dar pot oferi informații utile despre starea sau utilizarea prealabilă a vehiculului;
 • despre cea mai recentă citire a kilometrajului din registrul de titlu al statului;
 • de la companiile de asigurări și reciclarea auto, inclusiv gunoiul și curțile de salvare, care sunt cerute de lege pentru a fi raportate sistemului, începând cu 31 martie 2009. Aceste informații vor include dacă vehiculul a fost considerat „o pierdere totală” de către o asigurare purtător;
  din șantierele de gunoi și de salvare care primesc un vehicul „cash for clunker” tranzacționat în cadrul programului „Asistența consumatorilor pentru reciclare și salvare” din programul CARS (2009).
  Arhiva fotografii. Uneori, doar uitandu-va la imagini, vă poate ajuta să înțelegeți starea reală a mașinii în trecut.

Preț mediu pe piață.

Raportul arată gama de prețuri pentru modelul cautat. Acesta arată că prețul solicitat de dealer este atractiv sau prea mare.

Date service

carVertical oferă istoricul de service prescris de către producător de la bun început până la viitoarea vizită la mecanic. Având aceste informații, cumpărătorul poate compara înregistrările reale din cartea de service a vehiculului. Cunoașterea detaliilor viitoare de întreținere vă permite să evaluați eventualele cheltuieli viitoare și să luați o decizie, dacă cumpărați vehiculul sau nu.

Dotări vehicul

Lista furnizată reprezintă opțiunile de echipamente pentru vehicule care au fost instalate în fabrică. Aceasta este o listă foarte utilă pentru cumpărător, deoarece acum puteți verifica dacă lipsește ceva sau a fost modificat.

Unde este seria de șasiu

În afară de documentele auto, producătorii plasează adesea seria de șasiu în 1-3 locații pe caroseria masinii.

Cumpărătorii ar trebui să verifice întotdeauna dacă toate seriile se potrivesc. Dacă au semne de falsificare, s-ar putea ca mașina să fi fost furată.

Cele mai frecvente defecțiuni ale modelului.

Aflați despre cele mai populare „boli” ale masinii.

Prețuri și oferte

Verificarea inițială pentru fiecare VIN este gratuită. Un singur raport la scară completă costă 14,99 USD. carVertical oferă și reduceri dacă cumpărați mai multe, de exemplu, „cumpărați 2, obțineți al doilea raport cu 50% reducere”, etc. Consumatorii pot plăti cu cardul de credit, prin Paypal sau chiar cu criptocurrency. Apropo, carVertical ridică standardele de transparență ridicate și le spune consumatorilor cum sunt utilizați banii plătiți pentru rapoarte. Pentru fiecare 10 USD:

3,1 USD – accesați achiziția de date
3,2 USD – salarii și contractant
0,6 USD – găzduire și întreținere
0,41 USD – instrumente și cheltuieli de zi cu zi
1,25 USD – taxe de tranzacție și TVA
1,44 USD – profit

Beneficiați acum de Reducere carVertical

Cum comparați vehiculul auto?

În ciuda faptului că carVertical se numără printre jucătorii proaspeți de pe piață, acesta aparține cu siguranță ligii de top. Platforma oferă date despre istoricul vehiculelor din SUA și multe țări europene, inclusiv cele mai importante înregistrări (accidente, kilometraj, furturi etc.). Ceea ce face ca CarVertical să fie excepțional, este atitudinea nouă a platformei față de datele auto. Este primul furnizor de raport istoric auto bazat pe blockchain din lume. În unele cazuri, carVertical poate găsi mai puține date decât unii dintre concurenții lor mult mai vechi, dar raportul furnizat ar putea fi mai exact și actualizat. Pe de altă parte, prețul raportului (14,99 € în Europa și 14,99 USD în SUA) este mai atractiv decât majoritatea concurenților majori. Iar pentru această sumă de bani, cumparatorii pot primi unul dintre cele mai prietenoase rapoarte din industrie.

Relații Clienți

Echipa de asistență carVertical funcționează 24 de ore din 24 Cel mai simplu mod de a  contacta este chat-ul live pe site-ul lor web. De asemenea, poti adresa întrebări prin e-mail: support@carvertical.com. De asemenea, răspund rapid pe rețelele de socializare.

întrebări frecvente

Întrebările frecvente carVertical sunt structurate în patru categorii principale:

 • Înainte de cumpărare
 • În timp ce comandați
 • După cumpărare
 • Cont

După cum susține compania, carVertical este determinată de ideea descentralizării datelor și de a oferi putere consumatorilor. Aceștia doresc să permită fiecărui cumpărător de mașini de pe glob să obțină informații autentice și fiabile despre vehicule specifice pentru a-i ajuta să ia decizii în cunoștință de cauză. carVertical adună cât mai multe informații posibile din diferite surse, verifică toate datele și folosește blockchain pentru a confirma fiabilitatea acestora.

Compania își actualizează constant bazele de date și folosește inteligența artificială pentru a genera perspective și pentru a identifica incoerențele între bazele de date. Potrivit carVertical, testele arată că rapoartele finale ale vehiculului sunt corecte 99%.

Top 3 Rapoarte Verificare VIN ✅ Verificare KM Reali ✅ Verificare Istoric Auto ✅ Verificare Serie Sasiu ✅ Afla ce masina cumperi  ✅ Afla ce ascunde vanzatorul ✅ Primesti raportul instant ✅ Verificare VIN la cel mai bun pret prin carVertical 

© COPYRIGHT 2022