Ce au cautat romanii pe Autovit in 2019

Autovit.ro este cel mai popular site de anunţuri auto din România, iar cei mai mulţi dintre noi aleg să-şi achiziţioneze un autovehicul prin intermediul acestuia.

Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro în 2019 sunt: Volkswagen (Passat, Golf sau Polo), Opel (Astra, Vectra, Corsa, Insignia), Ford (Focus, Fiesta sau Mondeo), BMW (Seria 3, Seria 5 sau SUV X3, X5),  şi Audi (A4, A3 și A6).

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini second hand?

În primul rând, avantajul mare este prețul: o mașină uzată va fi mult mai ieftină decât mașina nouă echivalentă. De îndată ce o mașină nouă este înmatriculată – chiar dacă nu este vândută – începe să piardă din valoare; și, practic, fiecare mașină obisnuita își va pierde valoarea pentru tot restul vieții.

Desigur, cu cât este mai veche o mașină și cu cât mai mulți kilometri are pe ceas, cu atât valoarea ei va scădea. Dar, ceea ce te poate surprinde este faptul că mașinile își pierd cea mai mare parte din valoare la începutul vieții. Deci, puteți găsi chilipiruri, chiar și printre mașini destul de tinere.

Al doilea mare avantaj este rapiditatea. În unele cazuri, puteți vedea si cumpara masina in aceeasi zi.

PRETURI RAPORT VERIFICARE VIN

54.99 Lei​

74.99 Lei

59.99 Lei

Ce au cautat romanii pe Autovit in 2019 21

99.99 Lei

Află istoricul mașinii prin carVertical

Beneficiază de 20% Discount

verificare serie sasiu istoric auto carvertical

Ultimele articole