Ce inseamna Verificare VIN sau Serie Sasiu?

Atunci când cineva întreabă cum să identifice o mașină, poate cel mai popular răspuns ar fi numărul auto. Cu toate acestea, nu este un instrument la fel de precis ca verificarea VIN care este data de producător.

Nu am fi capabili s─â identific─âm o ma╚Öin─â specific─â f─âr─â VIN. Nu exista doua autovehicule cu acleasi VIN, a╚Öa c─â este ca o amprent─â. De obicei are 17 caractere, inclusiv cifre ╚Öi litere majuscule. Verificarea VIN spune numai toate caracteristicile ╚Öi specifica╚Ťiile unice ale ma╚Öinii, ci ╚Öi un an de fabrica╚Ťie sau produc─âtorul. Verificarea VIN are o putere foarte mare, deoarece pute╚Ťi urm─âri ├«nregistr─ârile, furturile, rechem─ârile, etc. folosind-o.

Din 1981, VIN este un cod unic de identificare de 17 caractere pentru orice ma╚Öin─â, autobuz, camion, motociclet─â sau alte vehicule. ├Än acel an, Administra╚Ťia Na╚Ťional─â a Siguran╚Ťei Rutiere din SUA a emis formatul standard VIN.

Deci, fiecare vehicul, fabricat în 1981 sau ulterior, are un cod VIN unic. Prin urmare, este posibil să se atribuie un VIN la mașina specifică și să se urmărească fiecare eveniment care se întâmplă în anii de utilizare.

Vehiculele produse înainte de 1981 pot avea, de asemenea, VIN, dar au între 11 și 17 caractere și nu sunt standardizate în alte moduri.

Care este sensul numerelor și literelor VIN?


Există de fapt o defalcare a ceea ce înseamnă fiecare număr și literă dintr-un VIN, mergând astfel în ordine după caractere:

1. spune unde a fost construită mașina,
2 și 3 identifică producătorul,
De la 4 la 8 spune marca, mărimea și tipul motorului,
9 este un cod de securitate. Acesta arat─â dac─â VIN a fost autorizat de produc─âtor,
A 10-a dezvăluie un an și un model de mașină,
A 11-a povestește cum a fost montată mașina,
Ultimele 6 caractere formează un număr de serie al mașinii.


Unde se poate g─âsi VIN?


Produc─âtorii de automobile pun de obicei VIN ├«n c├óteva loca╚Ťii pe caroseria vehiculului. S─â trecem prin cele mai populare locuri.

VIN ar fi, de obicei, de partea ╚Öoferului de pe tabloul de bord. Dac─â stai afar─â ╚Öi te ui╚Ťi la col╚Ť, unde tabloul de bord se ├«nt├ólne╚Öte cu parbrizul, ├«l vei putea vizualiza bine. ├Än cazul ├«n care nu este acolo, deschide╚Ťi u╚Öa ╚Öoferului ╚Öi uita╚Ťi-v─â la st├ólpul u╚Öii. Ar trebui s─â pute╚Ťi g─âsi VIN ├«n oricare dintre aceste locuri.

Pe l├óng─â asta, poli╚Ťa de asigurare, un titlu de ma╚Öin─â ╚Öi ├«nregistrarea ar trebui s─â aib─â VIN pe ele, deci verifica╚Ťi cu aten╚Ťie.

Cum se foloseste verificarea VIN?


Codul VIN este un instrument crucial pentru platformele de decodificare VIN Iat─â o list─â a celor mai bune oferte de decodare VIN din lume:

Kilometru autentic
Istoric accidente și daune
Informa╚Ťii dac─â vehiculul a fost ├«nregistrat ├«n bazele de date ale ma╚Öinilor furate
Arhiva fotografii
Defecte sau reamintiri ale produc─âtorului
Lista op╚Ťiunilor de echipamente care au fost instalate ├«n fabric─â
├Änregistr─âri f─âcute ├«n diferite institu╚Ťii oficiale ale statului
Orarul de ├«ntre╚Ťinere
Cunoa╚Öterea acestor informa╚Ťii permite ├«ntotdeauna cump─âr─âtorilor de ma╚Öini s─â evalueze starea real─â a ma╚Öinii de care sunt interesa╚Ťi. A╚Öadar, nu ar trebui s─â cump─âra╚Ťi niciodat─â un vehicul folosit f─âr─â s─â ├«l verifica╚Ťi prin decodorul VIN de ├«ncredere.

PRETURI RAPORT VERIFICARE VIN

54.99 LeiÔÇő

74.99 Lei

59.99 Lei

Ce inseamna Verificare VIN sau Serie Sasiu? 21

99.99 Lei

Află istoricul mașinii prin carVertical

Beneficiaz─â de 20% Discount

verificare serie sasiu istoric auto carvertical

Ultimele articole