Ce inseamna Verificare VIN sau Serie Sasiu?

Atunci când cineva întreabă cum să identifice o mașină, poate cel mai popular răspuns ar fi numărul auto. Cu toate acestea, nu este un instrument la fel de precis ca verificarea VIN care este data de producător.

Nu am fi capabili să identificăm o mașină specifică fără VIN. Nu exista doua autovehicule cu acleasi VIN, așa că este ca o amprentă. De obicei are 17 caractere, inclusiv cifre și litere majuscule. Verificarea VIN spune numai toate caracteristicile și specificațiile unice ale mașinii, ci și un an de fabricație sau producătorul. Verificarea VIN are o putere foarte mare, deoarece puteți urmări înregistrările, furturile, rechemările, etc. folosind-o.

Din 1981, VIN este un cod unic de identificare de 17 caractere pentru orice mașină, autobuz, camion, motocicletă sau alte vehicule. În acel an, Administrația Națională a Siguranței Rutiere din SUA a emis formatul standard VIN.

Deci, fiecare vehicul, fabricat în 1981 sau ulterior, are un cod VIN unic. Prin urmare, este posibil să se atribuie un VIN la mașina specifică și să se urmărească fiecare eveniment care se întâmplă în anii de utilizare.

Vehiculele produse înainte de 1981 pot avea, de asemenea, VIN, dar au între 11 și 17 caractere și nu sunt standardizate în alte moduri.

Care este sensul numerelor și literelor VIN?


Există de fapt o defalcare a ceea ce înseamnă fiecare număr și literă dintr-un VIN, mergând astfel în ordine după caractere:

1. spune unde a fost construită mașina,
2 și 3 identifică producătorul,
De la 4 la 8 spune marca, mărimea și tipul motorului,
9 este un cod de securitate. Acesta arată dacă VIN a fost autorizat de producător,
A 10-a dezvăluie un an și un model de mașină,
A 11-a povestește cum a fost montată mașina,
Ultimele 6 caractere formează un număr de serie al mașinii.


Unde se poate găsi VIN?


Producătorii de automobile pun de obicei VIN în câteva locații pe caroseria vehiculului. Să trecem prin cele mai populare locuri.

VIN ar fi, de obicei, de partea șoferului de pe tabloul de bord. Dacă stai afară și te uiți la colț, unde tabloul de bord se întâlnește cu parbrizul, îl vei putea vizualiza bine. În cazul în care nu este acolo, deschideți ușa șoferului și uitați-vă la stâlpul ușii. Ar trebui să puteți găsi VIN în oricare dintre aceste locuri.

Pe lângă asta, polița de asigurare, un titlu de mașină și înregistrarea ar trebui să aibă VIN pe ele, deci verificați cu atenție.

Cum se foloseste verificarea VIN?


Codul VIN este un instrument crucial pentru platformele de decodificare VIN Iată o listă a celor mai bune oferte de decodare VIN din lume:

Kilometru autentic
Istoric accidente și daune
Informații dacă vehiculul a fost înregistrat în bazele de date ale mașinilor furate
Arhiva fotografii
Defecte sau reamintiri ale producătorului
Lista opțiunilor de echipamente care au fost instalate în fabrică
Înregistrări făcute în diferite instituții oficiale ale statului
Orarul de întreținere
Cunoașterea acestor informații permite întotdeauna cumpărătorilor de mașini să evalueze starea reală a mașinii de care sunt interesați. Așadar, nu ar trebui să cumpărați niciodată un vehicul folosit fără să îl verificați prin decodorul VIN de încredere.

PRETURI RAPORT VERIFICARE VIN

54.99 Lei​

74.99 Lei

59.99 Lei

Ce inseamna Verificare VIN sau Serie Sasiu? 34

99.99 Lei

Află istoricul mașinii prin carVertical

Beneficiază de 20% Discount

verificare serie sasiu istoric auto carvertical

Ultimele articole