Cum să nu iei țeapă când cumperi o mașină second hand

Articol preluat de pe stirileprotv.ro

Pățania unei femei care a cumpărat o mașină second hand cu 27.000 €, dar a luat țeapă. Problemele au început a doua zi.

În România ajung anual, zeci de maşini la mâna a doua, care au trecut prin reparaţii succesive.

A păţit-o şi o femeie din Bucureşti, care după ce a luat maşina şi a semnat contractul, a descoperit că vehiculul adus din Germania a trecut prin 7 accidente, iar numărul de kilometri nu era cel real.

Puşi în faţa atâtor probleme, oamenii au verificat maşina, e drept, cam târziu. Cu ajutorul carVertical, au aflat că autoturismul a avut un accident în Germania, în 2013, dar şi că kilometrajul a fost modificat. Conform raportului,în octombrie 2013, maşina avea 114.127 de kilometri, iar în februarie 2014 avea 61.544 de kilometri. Este de altfel, luna înmatriculării în România.

Raport daune carvertical istoric auto

Au continuat cu RAROM Istoric Vehicul, unde oricine, cu seria de saşiu şi 35 de lei, poate afla informaţii. În cazul nostru, oamenii au descoperit că autoturismul a avut în România, alte 7 accidente auto, cu reparaţii estimate la 20 de mii de euro.

Femeia, care se consideră înşelată, a făcut sesizări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi la Autoritatea pentru Protecţia Consumatorilor. Nu a primit încă răspuns.

Firma de leasing a fost anchetata în 2018, de poliţiştii şi procurori, suspectata fiind că şi-ar fi înşelat clienţii cu maşini rulate, cărora le-ar fi modificat kilometrajul.

În primele nouă luni ale acestui an s-au înmatriculat în România peste 300.000 de autoturisme rulate. Iar anul trecut, au fost peste patru sute de mii. Dintre acestea, 98 la sută au fost înscrise pentru prima oară în România. Autoturisme noi au fost înmatriculate puţin peste 126 de mii. Adică la fiecare maşină nouă au apărut alte trei la mâna a doua.

Concluzie

Aşadar dacă vreţi un autoturism rulat, nu uitați să verificați înainte istoricul auto al mașinii cu ajutorul Reducerii carVertical

Află istoricul mașinii prin carVertical

Beneficiază de 20% Discount

verificare serie sasiu istoric auto carvertical

Top 3 Rapoarte Verificare VIN ✅ Verificare KM Reali ✅ Verificare Istoric Auto ✅ Verificare Serie Sasiu ✅ Afla ce masina cumperi  ✅ Afla ce ascunde vanzatorul ✅ Primesti raportul instant ✅ Verificare VIN la cel mai bun pret prin carVertical 

© COPYRIGHT 2022