Registrul Auto Român Istoric Vehicul prin Verificare VIN

În luna martie a anului trecut Registrul Auto Român a lansat aplicația Istoric Vehicul care permite verificarea istoricului unei maşini, singura condiție fiind ca vehiculul să fi făcut minimum o vizită la RAR.

La mai bine de un an distanţă RAROM îmbunătățește aplicația Istoric Vehicul, oferind celor care dețin sau doresc să cumpere o mașină istoricul vehiculului, dacă acesta a fost înregistrat oficial la societățile de asigurări de pe teritoriul României. Așadar, la doar câteva click-uri distanță, poți verifica informații importante, cum ar fi ITP-urile, numărul real de kilometri, istoricul accidentelor (doar de pe teritoriul României). Costul pachetului este de 35 RON, iar plata se face online.

Diferența majoră față de carVertical este că Raportul Rarom oferă informații despre istoricul vehicului doar în perioada în care acesta a fost înmatriculat în România. De exemplu, dacă o mașină a fost adusă din Germania, iar aceasta a fost implicată într-un accident acolo, acesta nu va apărea și în raportul Rarom, ci doar în cel furnizat de carVertical.

Model raport Registrul Auto Român Istoric Vehicul

De menționat, dacă mașina nu are nicio avarie înregistrată, raportul este gratis și îl veți primi pe mail.

Model Raport Registrul Auto Rman Istoric Vehicul Verificare Vin

Pe de altă parte, dacă mașina prezintă avarii care au fost înregistrate oficial în România va trebui să achiți suma de 35 RON, pentru aceasta vei primi următoarele detalii:

  • Zona de avarii, inclusiv poziţionarea acestora pe un vehicul – machetă;
  • Intervalul valorii devizului de reparaţie;
  • Intervalul indicaţiei odometrului la data întocmirii devizului;
  • Dacă a fost o daună majoră din punct de vedere economic;
  • Dacă au fost afectate principalele elemente de siguranţă sau din structura de rezistenţă.

Prin Registrul Auto Român Istoric Vehicul beneficiezi astfel de informaţii gratuite despre o maşină precum activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de date a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva date tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP etc., dar şi de informaţii contra cost legate de daunele acesteia.

Concluzie

În cazul în care vrei să afli istoricul unei mașini, aplicația Istoric Vehicul de la Registrul Auto Român reprezintă punctul de plecare.

De reținut, dacă mașina nu a avut daune, acest raport va fi gratis, dar dacă se cere achitarea sumei de 35 RON, înseamnă că aceasta prezintă cel puțin o avarie în istoricul ei din România. 

Astfel, când trebuie achitată o sumă, carVertical este soluția mai bună, pentru că la prețul de 59.99 Lei beneficiezi atât de istoricul mașinii din România cât și de cel din străinătate.

PRETURI RAPORT VERIFICARE VIN

54.99 Lei​

74.99 Lei

59.99 Lei

Registrul Auto Român Istoric Vehicul prin Verificare VIN 21

99.99 Lei

Află istoricul mașinii prin carVertical

Beneficiază de 20% Discount

verificare serie sasiu istoric auto carvertical

Ultimele articole