20% Reducere

Istoric Auto de la CarVertical
74.99 lei 59.99 Lei

verificare vin, carvertical

CarVertical Pareri

Pe scurt

CarVertical este primul registru istoric auto din lume bazat pe blockchain. Platforma ofer─â rapoarte de istoric a vehiculelor la scar─â complet─â, inclusiv ├«nregistr─âri de titlu, kilometraj real, accidente ╚Öi daune, informa╚Ťii cu privire la furtul ma╚Öinii, chiar pre╚Ťul de pia╚Ť─â ╚Öi multe altele. Al─âturi de datele sistemului na╚Ťional de informa╚Ťii despre titlul vehiculelor (NMVTIS), acest decodificator VIN adun─â informa╚Ťii din diverse surse globale ╚Öi chiar prime╚Öte unele date ├«n timp real direct de la ma╚Öini. carVertical verific─â toate datele; blockchainul ├«╚Öi confirm─â fiabilitatea. Cu alte cuvinte, rapoartele carVertical nu pot fi falsificate sau modificate ├«n alt mod. Prezentat ├«n vara anului 2018, carVertical este poate cel mai bun decodificator VIN care combin─â tehnologiile avansate ╚Öi u╚Öurin╚Ťa ├«n utilizare.

De ce sa alegi CarVertical

Utilizeaz─â numai date actualizate
Are tehnici speciale de verificare a calit─â╚Ťii datelor
Rapoartele antiefrac╚Ťie bazate pe Blockchain
O listă în creștere constantă atât in SUA, cât și a surselor globale de date
Mai pu╚Ťin scump dec├ót concuren╚Ťii de top
Contra
Decodor VIN relativ nou
Nu toate defec╚Ťiunile auto pot fi incluse ├«n raport
Nu exist─â op╚Ťiuni alternative instantanee pentru a cump─âra mai mult de 3 rapoarte
Modelul de baz─â de date
carVertical str├ónge c├ót mai multe informa╚Ťii din diferite surse globale, inclusiv NMVTIS, alte registre na╚Ťionale ╚Öi private, baze de date ale poli╚Ťiei, baze de date de asigur─âri, baze de date de leasing, licita╚Ťii auto, dealeri de ma╚Öini, etc. Unele date sunt chiar colectate ├«n timp real direct din vehicule. Primesc actualiz─âri zilnice din registre ╚Öi baze de date pentru a asigura acurate╚Ťe. Potrivit companiei, ace╚Ötia au:

Baza de date de peste 50.000.000 de autoturisme avariate din America de Nord și Europa.
Au fost înregistrate peste 200.000.000 de fraude odometre.
104.000.000 USD + costul zilnic al daunelor înregistrate
carVertical pune un accent puternic asupra calit─â╚Ťii datelor. Echipa a creat chiar mult a╚Öteptatul standard de date despre ma╚Öini universale pentru ├«ntreaga industrie. Mai mult, ei folosesc inteligen╚Ťa artificial─â pentru a evalua calitatea datelor. Cel mai important, blockchainul previne frauda prin ├«nregistrarea informa╚Ťiilor ├«n mai multe baze de date.

Factori

Un raport carVertical este un punct de plecare convenabil ╚Öi de ├«ncredere pentru achizi╚Ťionarea unui vehicul la mana a doua, deoarece v─â ofer─â informa╚Ťiile pe care nu le pute╚Ťi vedea cu ochiul liber: dac─â ma╚Öina a fost modificata, deteriorat─â, furat─â ╚Öi alte detalii despre istoricul auto. Platforma colecteaz─â date de la NMVTIS ╚Öi multe alte surse pentru a genera rapoarte despre istoricul ma╚Öinilor.

Scoring

carVertical evalueaz─â starea autoturismului verificat ╚Öi acord─â ratingul s─âu general de la 1 la 10. Acesta const─â din trei factori principali: date despre daune, ├«nregistr─âri de kilometri, defec╚Ťiuni ale modelului. Scorul carVertical v─â permite s─â compara╚Ťi rapid diferite vehicule pe care considera╚Ťi s─â le cump─âra╚Ťi.

For╚Ťa din industrie

carVertical cre╚Öte rapid furnizorul de rapoarte ale istoricului vehiculului, care s-a stabilit deja pe mai mult de zece pie╚Ťe europene ╚Öi a intrat pe pia╚Ťa SUA ├«n prim─âvara anului 2019. ├Än unele ╚Ť─âri, rapoartele carVertical au devenit deja un semn de credibilitate. V├ónz─âtorii de ma╚Öini uzate prezint─â adesea rapoarte despre vehicule pentru cump─âr─âtori pentru a demonstra c─â istoria masinii este reala.

Protecţie

carVertical.com are o sec╚Ťiune separat─â ÔÇ×Dup─â cump─ârareÔÇŁ din Asisten╚Ť─â ╚Öi asisten╚Ť─â. Aceasta explic─â ce s─â face╚Ťi dac─â nu a╚Ťi primit raportul, dac─â a╚Ťi furnizat o adres─â e-mail gre╚Öit─â, etc. Platforma v─â permite s─â solicita╚Ťi o rambursare trimit├ónd un e-mail c─âtre companie. Ei promit s─â revin─â ├«n 2 zile lucr─âtoare cu un raspuns.

Caracteristici

C├ónd introduce╚Ťi VIN-ul vehiculului ╚Öi cump─âra╚Ťi un raport de istoric auto, CarVertical ofer─â:

Fapte de baz─â ale vehiculului. Afla╚Ťi totul, inclusiv anul de produc╚Ťie, ╚Ťara, puterea motorului, caroseria, combustibilul sau tipul de transmisie etc.

Kilometrajul real. Citirile odometrului din diferite date v─â ajut─â s─â verifica╚Ťi dac─â ma╚Öina nu a fost modificata.

Istoric de accidente ╚Öi daune. carVertical ofer─â informa╚Ťii despre posibile avarii pe care le-ar fi putut avea ma╚Öina. Raportul spune ├«n ce ╚Ťar─â au fost raportate daune ╚Öi arat─â costurile de repara╚Ťie estimate. Cunoa╚Öterea unor astfel de informa╚Ťii ofer─â mai multe argumente ├«n negocierea cu comerciantul sau ├«n luarea deciziei de a cumpara o alt─â ma╚Öin─â.

╚Ü─ârile de ├«nmatriculare, inspec╚Ťia tehnic─â, tranzac╚Ťii, etc. Dac─â vreun eveniment din istoric a fost ├«nregistrat vreodat─â, este o ╚Öans─â bun─â ca raportul s─â v─â spun─â despre asta.

Dacă a fost furata. Platforma verifică VIN-ul în numeroase baze de date ale vehiculelor furate.

Eviden╚Ťe de┬áasigurare ╚Öi alte date NMVTIS. ├Än calitate de furnizor oficial de date privind sistemul de informa╚Ťii privind titlul vehiculelor auto (NMVTIS), carVertical genereaz─â toate informa╚Ťiile disponibile despre vehiculele ├«nmatriculate ├«n SUA. Datele NMVTIS includ informa╚Ťii:

de la agen╚Ťiile de stat participante la certificarea autovehiculelor;
la automobile, autobuze, camioane, motociclete, vehicule de agrement, autovehicule și tractoare;
la ÔÇ×m─ârcileÔÇŁ aplicate vehiculelor furnizate de agen╚Ťiile de stat participante la auto. Tipurile ╚Öi defini╚Ťiile m─ârcilor variaz─â ├«n func╚Ťie de stare, dar pot oferi informa╚Ťii utile despre starea sau utilizarea prealabil─â a vehiculului;
despre cea mai recent─â citire a kilometrajului din registrul de titlu al statului;
de la companiile de asigur─âri ╚Öi reciclarea auto, inclusiv gunoiul ╚Öi cur╚Ťile de salvare, care sunt cerute de lege pentru a fi raportate sistemului, ├«ncep├ónd cu 31 martie 2009. Aceste informa╚Ťii vor include dac─â vehiculul a fost considerat ÔÇ×o pierdere total─âÔÇŁ de c─âtre o asigurare purt─âtor;
din ╚Öantierele de gunoi ╚Öi de salvare care primesc un vehicul ÔÇ×cash for clunkerÔÇŁ tranzac╚Ťionat ├«n cadrul programului ÔÇ×Asisten╚Ťa consumatorilor pentru reciclare ╚Öi salvareÔÇŁ din programul CARS (2009).
Arhiva fotografii. Uneori, doar uitandu-va la imagini, v─â poate ajuta s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi starea real─â a ma╚Öinii ├«n trecut.

Pre╚Ť mediu pe pia╚Ť─â. Raportul arat─â gama de pre╚Ťuri pentru modelul cautat. Acesta arat─â c─â pre╚Ťul solicitat de dealer este atractiv sau prea mare.

├Äntre╚Ťinere. carVertical ofer─â orarul de service prescris de c─âtre produc─âtor de la bun ├«nceput p├ón─â la viitoarea vizit─â la mecanic. Av├ónd aceste informa╚Ťii, cump─âr─âtorul poate compara ├«nregistr─ârile reale din cartea de service a vehiculului. Cunoa╚Öterea detaliilor viitoare de ├«ntre╚Ťinere v─â permite s─â evalua╚Ťi eventualele cheltuieli viitoare ╚Öi s─â lua╚Ťi o decizie dac─â cump─âra╚Ťi vehiculul sau nu.

Echipamente. Lista furnizat─â reprezint─â op╚Ťiunile de echipamente pentru vehicule care au fost instalate ├«n fabric─â. Aceasta este o list─â foarte util─â pentru cump─âr─âtor, deoarece acum pute╚Ťi verifica dac─â lipse╚Öte ceva sau a fost modificat.

Loca╚Ťia VIN ├Än afar─â de documentele auto, produc─âtorii plaseaz─â adesea num─ârul VIN ├«n 1-3 loca╚Ťii pe caroseria masinii. Cump─âr─âtorii ar trebui s─â verifice ├«ntotdeauna dac─â toate VIN-urile se potrivesc. Dac─â au semne de falsificare, s-ar putea ca ma╚Öina s─â fi fost furat─â. Cele mai frecvente defec╚Ťiuni ale modelului. Afla╚Ťi despre cele mai populare ÔÇ×boliÔÇŁ ale masinii.

Pre╚Ťuri ╚Öi oferte

Verificarea ini╚Ťial─â pentru fiecare VIN este gratuit─â. Un singur raport la scar─â complet─â cost─â 14,99 USD. carVertical ofer─â ╚Öi reduceri dac─â cump─âra╚Ťi mai multe, de exemplu, ÔÇ×cump─âra╚Ťi 2, ob╚Ťine╚Ťi al doilea raport cu 50% reducereÔÇŁ, etc. Consumatorii pot pl─âti cu cardul de credit, prin Paypal sau chiar cu criptocurrency. Apropo, carVertical ridic─â standardele de transparen╚Ť─â ridicate ╚Öi le spune consumatorilor cum sunt utiliza╚Ťi banii pl─âti╚Ťi pentru rapoarte. Pentru fiecare 10 USD:

3,1 USD ÔÇô accesa╚Ťi achizi╚Ťia de date
3,2 USD ÔÇô salarii ╚Öi contractant
0,6 USD ÔÇô g─âzduire ╚Öi ├«ntre╚Ťinere
0,41 USD ÔÇô instrumente ╚Öi cheltuieli de zi cu zi
1,25 USD ÔÇô taxe de tranzac╚Ťie ╚Öi TVA
1,44 USD ÔÇô profit

Cum compara╚Ťi vehiculul auto?

├Än ciuda faptului c─â carVertical se num─âr─â printre juc─âtorii proaspe╚Ťi de pe pia╚Ť─â, acesta apar╚Ťine cu siguran╚Ť─â ligii de top. Platforma ofer─â date despre istoricul vehiculelor din SUA ╚Öi multe ╚Ť─âri europene, inclusiv cele mai importante ├«nregistr─âri (accidente, kilometraj, furturi etc.). Ceea ce face ca CarVertical s─â fie excep╚Ťional, este atitudinea nou─â a platformei fa╚Ť─â de datele auto. Este primul furnizor de raport istoric auto bazat pe blockchain din lume. ├Än unele cazuri, carVertical poate g─âsi mai pu╚Ťine date dec├ót unii dintre concuren╚Ťii lor mult mai vechi, dar raportul furnizat ar putea fi mai exact ╚Öi actualizat. Pe de alt─â parte, pre╚Ťul raportului (14,99 ÔéČ ├«n Europa ╚Öi 14,99 USD ├«n SUA) este mai atractiv dec├ót majoritatea concuren╚Ťilor majori. Iar pentru aceast─â sum─â de bani, cumparatorii pot primi unul dintre cele mai prietenoase rapoarte din industrie.

Rela╚Ťii Clien╚Ťi

Echipa de asisten╚Ť─â carVertical func╚Ťioneaz─â 24 de ore din 24 Cel mai simplu mod de a┬á contacta este chat-ul live pe site-ul lor web. De asemenea, poti adresa ├«ntreb─âri prin e-mail: support@carvertical.com. De asemenea, r─âspund rapid pe re╚Ťelele de socializare.

întrebări frecvente

Întrebările frecvente carVertical sunt structurate în patru categorii principale:

Înainte de cumpărare
├Än timp ce comanda╚Ťi
Dup─â cump─ârare
Cont
Dup─â cum sus╚Ťine compania, carVertical este determinat─â de ideea descentraliz─ârii datelor ╚Öi de a oferi putere consumatorilor. Ace╚Ötia doresc s─â permit─â fiec─ârui cump─âr─âtor de ma╚Öini de pe glob s─â ob╚Ťin─â informa╚Ťii autentice ╚Öi fiabile despre vehicule specifice pentru a-i ajuta s─â ia decizii ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â. carVertical adun─â c├ót mai multe informa╚Ťii posibile din diferite surse, verific─â toate datele ╚Öi folose╚Öte blockchain pentru a confirma fiabilitatea acestora. Compania ├«╚Öi actualizeaz─â constant bazele de date ╚Öi folose╚Öte inteligen╚Ťa artificial─â pentru a genera perspective ╚Öi pentru a identifica incoeren╚Ťele ├«ntre bazele de date. Potrivit carVertical, testele arat─â c─â rapoartele finale ale vehiculului sunt corecte 99%.

Verificare VIN cel mai mic pret

­čąçcarVertical - Pareri - Raport Verificare VIN 1

54.99 lei

verificare vin, carvertical

74.99 lei

59.99 lei

­čąçcarVertical - Pareri - Raport Verificare VIN 2

99.99 lei