Rezumat Articol

Cebia – Cine este? Pareri? Pret?

69 Lei/raport

La momentul recenziei

site cebia

Pozitiv:

Negativ:

Piața de mașini second-hand din Europa este una dintre cele mai mari și mai complexe din lume. Cu milioane de mașini vândute anual, poate fi dificil pentru cumpărători să știe cu exactitate cum au fost întreținute și utilizate aceste vehicule înainte de a le cumpăra. Din păcate, multe mașini au avut accidente sau au kilometrajul dat înapoi, ceea ce poate face dificilă evaluarea adevăratei valori a unei mașini. În acest context, este important să se ia în considerare utilizarea unor servicii de verificare a istoricului mașinilor, cum ar fi Cebia.

Ce este seria VIN sau seria sasiului?

Seria VIN (Vehicle Identification Number) sau seria șasiului este un număr unic atribuit fiecărei mașini noi în momentul fabricației. Acest număr poate fi găsit în mai multe locuri pe mașină, cum ar fi pe bord, pe ușa soferului sau pe talonul de înmatriculare. Seria VIN este compusă din 17 caractere care furnizează informații despre producătorul mașinii, modelul, anul fabricației, țara de fabricație, și altele. Este important să se verifice seria VIN atunci când se cumpară o mașină second-hand, deoarece poate fi utilizată pentru a verifica dacă mașina a fost furată sau a avut un accident grav.

Ce este Cebia?

Cebia este o companie din Cehia care oferă rapoarte de verificare a istoricului mașinilor. Acest raport furnizează informații detaliate despre mașină, incluzând informații despre accidente, kilometraj, istoricul de înmatriculare, dacă mașina a fost furată sau a avut un accident grav, și altele. Aceste informații pot fi utilizate pentru a lua o decizie informată în ceea ce privește cumpărarea unei mașini second-hand.

De unde provine Cebia?

Cebia a fost fondată în Cehia și are sediul central în Praga. Compania oferă servicii de verificare a istoricului mașinilor în România și în Europa.

De unde își ia Cebia informațiile?

Principala sursă de informații pentru Cebia este Autotracer dar își ia informații și din alte surse, cum ar fi baze de date naționale de înmatriculare și de accidente, precum și informații de la producători de mașini și dealeri.

exemplu 1 raport cebia

Ce conține raportul Cebia?

Raportul Cebia conține informații despre mașină, cum ar fi:

 • Kilometrajul real și istoricul acestuia
 • Istoricul de înmatriculare și schimbările de proprietari
 • Informații despre accidente și daune, incluzând informații despre reparațiile efectuate
 • Informații despre service-uri și întreținere, cum ar fi schimbările de ulei și reviziile
 • Informații despre garanție și asigurări
 • Informații despre starea tehnică a mașinii, cum ar fi dacă sunt probleme cu motorul sau transmisia
 • Informații despre eventualele probleme legale sau de înmatriculare

exemplu 2 raport cebia

Când este indicat să folosesc Cebia?

Cebia este indicat sa fie utilizat atunci când cumpărați o mașina second-hand. Acest raport poate furniza informații importante despre mașină, care vă poate ajuta să luați o decizie informată în ceea ce privește cumpărarea și să evitați riscurile cumpărarii unei mașini cu probleme. Este, de asemenea, recomandat să se utilizeze Cebia atunci când se vinde o mașina, pentru a furniza potențialilor cumpărători informații complete.

Ce preț are Cebia?

Prețul pentru un raport Cebia variază în funcție de modelul mașinii și de sursa de informații, dar în general, prețurile sunt accesibile și încep de la câteva zeci de lei.

Motive pentru a alege Cebia

 • Cebia oferă informații complete și verificate, care vă poate ajuta să luați o decizie informată în ceea ce privește cumpărarea sau vânzarea unei mașini.
 • Cebia are acces la mai multe surse oficiale de informații, cum ar fi baze de date naționale de înmatriculare și de accidente, precum și informații de la producători de mașini și dealeri.
 • Cebia oferă rapoarte rapide și usor de înțeles.
 • Cebia are o experiență și o reputație bună în domeniul verificării istoricului mașinilor.

Comparatie între Cebia și carVertical

Cebia și carVertical sunt ambele companii care oferă rapoarte de verificare a istoricului mașinilor. Ambele companii au acces la mai multe surse de informații și oferă informații complete despre mașină.

Totuși, Cebia se concentrează mai mult pe piața din Europa de Est, în timp ce carVertical oferă servicii în intreaga lume.

Dacă comparăm prețurile celor două servicii, carVertical are un avantaj când se folosește reducerea de 20% de la verificare-vin.ro.

Păreri Cebia

În general, părerile despre Cebia sunt pozitive. Utilizatorii apreciază informațiile complete și detaliate furnizate de rapoartele Cebia și consideră ca acestea sunt utile atunci când cumpărați sau vindeți o mașină second-hand. Utilizatorii au remarcat că rapoartele Cebia au ajutat la evitarea cumpărării unei mașini cu probleme și au contribuit la luarea unei decizii informate. Totuși, unii utilizatori au sesizat că informațiile furnizate pot fi uneori incomplete sau neactualizate, dar acest lucru poate fi in mare parte datorat faptului că informațiile despre mașinile second-hand sunt în continuă schimbare și pot fi greu de actualizat.

Concluzie

În general, Cebia este o opțiune excelentă pentru cei care caută să cumpere sau să vândă o mașină second-hand. Rapoartele Cebia furnizează informații complete și detaliate despre mașină, care vă poate ajuta să luați o decizie informată și să evitati riscurile cumpărării unei mașini cu probleme.

Cu toate acestea, este important să se ia in considerare și alte surse de informații pentru a avea o imagine completă despre mașină și să se verifice și în realitate mașina înainte de a o cumpăra.

Cebia Cod, Cupon, Voucher Reducere

✂️ Cod de reducere:Nu
🎟️ Voucher:Lipsa
🏷️ Promotie:Nu
🚚 Livrare:Pe mail
↩ ️Banii inapoi:30 zile
✉️ Reducere la abonare newsletter:Da
💳 Modalitati de plata:Card
⏳ Ultima Actualizare:Noiembrie 2023

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cebia logo

Rating-ul nostru

Alte recenzii

Alege carVertical

Cebia - Cine este? Pareri? Pret? 4

Soluția ideală pentru cumpărătorii de mașini second-hand din România.

Alege InspectorAuto

Cebia - Cine este? Pareri? Pret? 5

InspectorAuto a fost creat de o echipă de experți în tehnologie din România.

Alege Cebia

cebia logo

Cebia este o companie din Cehia care oferă rapoarte de verificare a istoricului mașinilor.

Divulgare Publicitară

Acest website este o resursă online gratuită care își propune să ofere conținut util și funcționalități de comparare vizitatorilor noștri. Noi acceptăm venituri din publicitate de la companiile care apar pe website, iar acestea influențează locația și ordinea în care sunt prezentate brandurile (și/sau produsele acestora) și, de asemenea, afectează scorul care este atribuit. Prezentarea companiilor pe această pagină NU implică aprobarea/suștinerea acestora. Nu prezentăm toți furnizorii de pe piață. Cu excepția cazurilor specificate în mod expres în Termenii și Condițiile de Utilizare, toate declarațiile și garanțiile cu privire la informațiile prezentate pe această pagină sunt înlăturate. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest website pot fi modificate în orice moment.

Ofertă specială carVertical

Profită acum de REDUCERE

119 Lei

49.6 Lei

Ore
Minute
Secunde
5/5

Rating