Verificare VIN de la AutoDNA
99.99 Lei

AutoDNA 1

AutoDNA Rezumat

AutoDNA este unul din liderii in servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Platforma verific─â milioane de ├«nregistr─âri ╚Öi ofer─â informa╚Ťii despre industria auto de la cei mai mari furnizori din istoria vehiculelor din lume. Compania ╚Öi-a ├«nceput activitatea ├«n 2010 ╚Öi, prin urmare, sus╚Ťine c─â ╚Ötie exact ce au nevoie cu adev─ârat cump─âr─âtorii de ma╚Öini. ├Änc─â de la prima privire, site-ul pare foarte receptiv ╚Öi informativ. Bara de meniu include astfel de op╚Ťiuni precum ÔÇ×Centrul de ajutorÔÇŁ, ÔÇ×Istoricul vehiculelorÔÇŁ, ÔÇ×Cum s─â cump─âr?ÔÇŁ, ÔÇ×Rapoarte de probeÔÇŁ ╚Öi o sec╚Ťiune de recenzii. Toate datele pot fi primite folosind doar num─ârul VIN al unei ma╚Öini. Unul dintre avantajele principale ale utiliz─ârii ADN-ului auto-auto este c─â atrage informa╚Ťii despre ma╚Öinile uzate din SUA ╚Öi Europa, astfel ├«nc├ót site-ul poate fi utilizat pentru verificarea ma╚Öinilor de pe diferite pie╚Ťe. Cu toate acestea, dac─â ma╚Öina a fost adus─â din Canada sau SUA, autoDNA se ofer─â s─â cumpere raportul AutoCheck, care are o integrare complet─â pe site-ul lor web. ├Än general, autoDNA poate fi acceptat ca un concurent decent, l├óng─â cele mai mari platforme de verificare VIN.

De ce sa alegi AutoDna

Pre╚Ť rezonabil
Site web responsabil
Rapoartele con╚Ťin numai informa╚Ťii verificate din surse de ├«ncredere
Contra
AutoDNA ├«mparte deseori datele ├«n mai multe rapoarte pl─âtite ├«n func╚Ťie de ╚Ťara din care a fost importat─â ma╚Öina
Greutatea redus─â a pie╚Ťei ar putea duce la sc─âderea ├«ncrederii ├«ntre cump─âr─âtorii sau dealerii individuali de ma╚Öini
Nu exist─â op╚Ťiuni alternative pentru a cump─âra o gr─âmad─â de rapoarte
Model de baz─â de date
autoDNA ofer─â rapoarte despre istoricul vehiculului oric─ârei autovehicule ├«nmatriculate ├«n Europa sau SUA. Poate ajuta la dezv─âluirea datelor despre un vehicul care poate nici m─âcar nu este cunoscut de proprietarul s─âu actual. Datele de la autoDNA provin din surse de ├«ncredere. Ei lucreaz─â ├«n ├«ntreaga lume cu organiza╚Ťii publice formale. Acest lucru garanteaz─â exactitatea ╚Öi actualizarea datelor lor. Folosesc informa╚Ťiile AutoCheck pentru conturile americane. Aceste informa╚Ťii provin dintr-o gam─â vast─â de surse. Toate lucrurile sunt inspectate de la dealeri ╚Öi case de licita╚Ťii la DMV-uri de stat. A╚Öa c─â ├«n╚Ťelege╚Ťi c─â acest lucru este c├ót se poate de factual.

Contra

Măsurătorile odometrului în ordine cronologică
Istoricul pagubelor
Utilizarea vehiculului (uz formal), descrierea scopului autoturismului (de exemplu, taxi, ├«nchiriere, inclusiv inspec╚Ťie tehnic─â prealabil─â ╚Öi informa╚Ťii despre proprietarii anteriori)
Pre╚Ť istoric care afi╚Öeaz─â evaluarea anterioar─â pe site-ul licita╚Ťiei ╚Öi printr-o anchet─â
For╚Ťa industrial─â
├Änfiin╚Ťat─â ├«n 2010, autoDNA a c├ó╚Ötigat succes ├«n c├óteva ╚Ť─âri europene ╚Öi a fost considerat─â lider de pia╚Ť─â de mult timp. Este ├«nc─â binecunoscut ╚Öi are o cot─â de pia╚Ť─â semnificativ─â ├«n ╚Ť─âri precum Polonia. Cu toate acestea, din diverse motive, ADN-ul auto nu a devenit ÔÇ×Carfax-ul EuropeiÔÇŁ. Mai mult, recent, platforma s-a confruntat cu o concuren╚Ť─â acerb─â de la companii noi ╚Öi mai inovatoare, precum carVertical, care aduc o nou─â abordare a interfe╚Ťei de utilizator ╚Öi a tehnologiilor de generare a raportului.

Caracteristici

Informa╚Ťii despre vehicul
Raportul include date generale despre vehicul: motorul s─âu, tipul de combustibil ╚Öi consumul de combustibil, etc. V─â informeaz─â, de asemenea, despre dimensiunea ma╚Öinii ╚Öi GCW (greutatea brut─â a ma╚Öinii). Pre╚Ťurile vehiculului respect─â cerin╚Ťele tehnice din timpul v├ónz─ârii produc─âtorului ╚Öi pre╚Ťul actual propus al vehiculului.

Istoricul vehiculelor
Acesta include istoricul daunelor, citirile contorului, pre╚Ťurile, utilizarea vehiculului ╚Öi informa╚Ťii despre inspec╚Ťiile tehnice.

Baza de date a vehiculelor furate
├Än aceast─â parte, ma╚Öina pe care o verifica╚Ťi este analizat─â ca fiind poten╚Ťial furat─â ├«n anumite ╚Ť─âri. Baza de date a vehiculelor furate este ├«n continu─â cre╚Ötere, dar serve╚Öte ├«n principal ca consultan╚Ť─â, care nu poate fi garantat─â la niciun nivel.

Reamintirea produc─âtorului
Informa╚Ťiile sunt prezentate despre o problem─â particular─â cu care s-ar fi putut confrunta vehiculul. Dac─â apelul a fost raportat, aceast─â caracteristic─â va ar─âta problema ╚Öi ce corec╚Ťii poten╚Ťiale trebuie executate ├«ntr-un serviciu autorizat.

Fotografii arhivate
Fotografii din trecutul mașinii (când este disponibil).

Ultimele anchete

Func╚Ťia ultimelor ├«ntreb─âri va dezv─âlui informa╚Ťiile despre momentul, c├ót de des ╚Öi de unde a fost verificat─â ultima ma╚Öin─â. Acest lucru poate ar─âta cine a fost interesat s─â cumpere sau s─â inspecteze vehiculul ╚Öi c├ónd s-a ├«nt├ómplat acest lucru. Astfel de informa╚Ťii indic─â de obicei c─â cineva a fost interesat s─â cumpere un vehicul, dar din anumite motive a refuzat s─â finalizeze afacerea.

Echipament vehicul

Sistemul ofer─â o list─â complet─â a echipamentelor originale ale vehiculului. Aceast─â caracteristic─â este util─â ├«n situa╚Ťiile ├«n care unele piese auto originale au fost ├«nlocuite cu piese mai ieftine. De exemplu, dac─â o ma╚Öin─â a avut anterior un accident, pute╚Ťi compara dac─â farurile au fost ├«nlocuite cu cele originale sau luate dintr-un alt vehicul. Aceast─â caracteristic─â include, de asemenea, alte p─âr╚Ťi ale vehiculului, precum chasis, A / C, sistem de naviga╚Ťie sau audio, oglinzi, ferestre, airbag-uri, radio etc.

Titlu, furt, accidente, junk, salvare și înregistrări de asigurare (pentru mașinile din SUA).

Pre╚Ťuri ╚Öi oferte

Raport de baz─â: 5,40 ÔéČ
Raportul vehiculelor din SUA: 9 EUR
Raportul vehiculului din Estonia: 9,90 ÔéČ
Raportul vehiculelor olandeze: 4,90 euro
Raportul vehiculului belgian: 9 ÔéČ
Raportul vehiculelor Fran╚Ťei: 9 ÔéČ
Raportul vehiculelor din SUA și Canada (AutoCheck): 12,90 EUR
Cum compara╚Ťi ADN-ul auto?
AutoDNA prime╚Öte de obicei rapoarte din surse precum rapoarte ale poli╚Ťiei care indic─â dac─â un vehicul se afla ├«ntr-un accident. De asemenea, include rapoarte de la magazinele de caroserie ╚Öi poate recunoa╚Öte o caroserie ├«n urma unui accident nereportat. ├Än orice scop, caroseria poate fi efectuat─â pe un vehicul, poate a fost zg├óriat─â pe aleea de c─âtre motocicleta copilului, sau un copac aruncat pe ap─âr─âtor sau poate vopseaua ├«ncepea s─â dispar─â. Ace╚Ötia sunt to╚Ťi factorii pentru care un vehicul poate s─â fi vizitat o caroserie sau un atelier de vopsea. Din experien╚Ťa noastr─â, concuren╚Ťii majori au mai multe ╚Öanse s─â raporteze aceste evenimente ca fiind d─âun─âtoare dec├ót ADN-ul auto. Un specialist cu ma╚Öina decent─â va fi adesea un judec─âtor mai bun ├«n ceea ce prive╚Öte dac─â au fost lucrate sau nu corpul ╚Öi vopseaua unui vehicul dec├ót un studiu de istorie, dar din perspectiva noastr─â, ADN-ul auto ar putea s─â nu raporteze incidente minore la fel de des ca alte istorii de top ale ma╚Öinilor. platforme. ├Äntr-adev─âr, Carfax a ad─âugat ├«n ultima perioad─â o alt─â categorie pentru a ├«ncerca s─â remedieze aceast─â problem─â raport├ónd ÔÇ×daune minoreÔÇŁ pe unele conturi, mai degrab─â dec├ót spun├ónd c─â a fost ├«ntr-un accident. Chiar ╚Öi a╚Öa, experien╚Ťa noastr─â demonstreaz─â c─â autoDNA tinde s─â fie mai precis atunci c├ónd raport─âm despre istoricul accidentelor.

Rela╚Ťii Clien╚Ťi

Pentru ├«ntreb─âri ╚Öi asisten╚Ť─â, clien╚Ťii pot trimite un mesaj autoDNA folosind formularul de contact de pe site-ul lor web. autoDNA este disponibil de luni p├ón─â vineri, ├«ntre 9:00 ╚Öi 5:00. De asemenea, disponibil pe Facebook, unde au construit o comunitate destul de mare ├«n compara╚Ťie cu al╚Ťi furnizori similari de servicii de verificare VIN.

întrebări frecvente
Cât este un raport?
Ce fel de informa╚Ťii voi primi din raport?
Pentru ce vehicule pute╚Ťi cump─âra raport?
Cum pot pl─âti un raport?
Cum pot verifica istoricul vehiculului cu ajutorul ADN-ului auto?
Cât trebuie să aștept raportul meu?
autoDNA, ├«n colaborare cu AutoCheck, ofer─â un serviciu de verificare a VIN-ului auto bazat pe Experian, care este o parte esen╚Ťial─â a procesului de cump─âr─âturi auto auto din SUA. Parteneriatul autoDNA cu AutoCheck colecteaz─â date din zeci de mii de surse de ├«ncredere, inclusiv Birouri de comunicare din SUA ╚Öi Canada (Sistemul de Informa╚Ťii NMVTIS), firme de asigur─âri, agen╚Ťii de poli╚Ťie, pompieri, sta╚Ťii de inspec╚Ťie auto, licita╚Ťii auto ╚Öi multe altele. autoDNA are peste 4 trilioane de ├«nregistr─âri pentru mai mult de jum─âtate de miliard de ma╚Öini. Fiecare raport de fond de ma╚Öin─â include date esen╚Ťiale ale kilometrajului, ├«nregistr─âri anterioare, titluri sau daune. Uneori, rapoartele autoDNA pot s─â nu includ─â toate informa╚Ťiile despre fondul vehiculului (service ├«n puncte de service neautorizate), dar sunt cu siguran╚Ť─â o surs─â de date de ├«ncredere. Din perspectiva noastr─â, v─â recomand─âm s─â merge╚Ťi mai ad├ónc ├«n site-ul lor pentru a c─âuta ╚Öi compara informa╚Ťiile cu al╚Ťi concuren╚Ťi. Pentru cump─âr─âtorii de ma╚Öini individuale, AutoDNA poate fi un decoder de raportare util, u╚Öor accesibil ╚Öi rapid. Cu toate acestea, ├«ntruc├ót serviciul nu ofer─â pachete de raportare de volum mai mare, s-ar putea ca autoDNA s─â nu fie cea mai bun─â solu╚Ťie pentru dealerii de ma╚Öini folosite.

Preturi Raport Istoric Auto

74.99 Lei

59.99 Lei

PRET PE RAPORT

AutoDNA 2

54.99 Lei

PRET PE RAPORT

autoDNA

99.99 Lei

PRET PE RAPORT

ÔťůAfla ce masina cumperi ÔťůVerificare VIN ÔÇô Istoric Auto ÔťůAfla ce ascunde vanzatorul ÔťůPrimesti raportul instant ÔťůVerificare VIN la cel mai bun pret prin carVertical

┬ę COPYRIGHT 2021