20% Reducere

Verificare VIN de la CarVertical
74.99 lei 59.99 Lei

carvertical reducere verificare vin istoric auto

CarVertical Pareri

Pe scurt

CarVertical este primul registru istoric auto din lume bazat pe blockchain. Platforma ofer─â rapoarte de istoric a vehiculelor la scar─â complet─â, inclusiv ├«nregistr─âri de titlu, kilometraj real, accidente ╚Öi daune, informa╚Ťii cu privire la furtul ma╚Öinii, chiar pre╚Ťul de pia╚Ť─â ╚Öi multe altele. Al─âturi de datele sistemului na╚Ťional de informa╚Ťii despre titlul vehiculelor (NMVTIS), acest decodificator VIN adun─â informa╚Ťii din diverse surse globale ╚Öi chiar prime╚Öte unele date ├«n timp real direct de la ma╚Öini. carVertical verific─â toate datele; blockchainul ├«╚Öi confirm─â fiabilitatea. Cu alte cuvinte, rapoartele carVertical nu pot fi falsificate sau modificate ├«n alt mod. Prezentat ├«n vara anului 2018, carVertical este poate cel mai bun decodificator VIN care combin─â tehnologiile avansate ╚Öi u╚Öurin╚Ťa ├«n utilizare.

De ce sa alegi CarVertical

Utilizeaz─â numai date actualizate
Are tehnici speciale de verificare a calit─â╚Ťii datelor
Rapoartele antiefrac╚Ťie bazate pe Blockchain
O listă în creștere constantă atât in SUA, cât și a surselor globale de date
Mai pu╚Ťin scump dec├ót concuren╚Ťii de top
Contra
Decodor VIN relativ nou
Nu toate defec╚Ťiunile auto pot fi incluse ├«n raport
Nu exist─â op╚Ťiuni alternative instantanee pentru a cump─âra mai mult de 3 rapoarte
Modelul de baz─â de date
carVertical str├ónge c├ót mai multe informa╚Ťii din diferite surse globale, inclusiv NMVTIS, alte registre na╚Ťionale ╚Öi private, baze de date ale poli╚Ťiei, baze de date de asigur─âri, baze de date de leasing, licita╚Ťii auto, dealeri de ma╚Öini, etc. Unele date sunt chiar colectate ├«n timp real direct din vehicule. Primesc actualiz─âri zilnice din registre ╚Öi baze de date pentru a asigura acurate╚Ťe. Potrivit companiei, ace╚Ötia au:

Baza de date de peste 50.000.000 de autoturisme avariate din America de Nord și Europa.
Au fost înregistrate peste 200.000.000 de fraude odometre.
104.000.000 USD + costul zilnic al daunelor înregistrate
carVertical pune un accent puternic asupra calit─â╚Ťii datelor. Echipa a creat chiar mult a╚Öteptatul standard de date despre ma╚Öini universale pentru ├«ntreaga industrie. Mai mult, ei folosesc inteligen╚Ťa artificial─â pentru a evalua calitatea datelor. Cel mai important, blockchainul previne frauda prin ├«nregistrarea informa╚Ťiilor ├«n mai multe baze de date.

Factori

Un raport carVertical este un punct de plecare convenabil ╚Öi de ├«ncredere pentru achizi╚Ťionarea unui vehicul la mana a doua, deoarece v─â ofer─â informa╚Ťiile pe care nu le pute╚Ťi vedea cu ochiul liber: dac─â ma╚Öina a fost modificata, deteriorat─â, furat─â ╚Öi alte detalii despre istoricul auto. Platforma colecteaz─â date de la NMVTIS ╚Öi multe alte surse pentru a genera rapoarte despre istoricul ma╚Öinilor.

Scoring

carVertical evalueaz─â starea autoturismului verificat ╚Öi acord─â ratingul s─âu general de la 1 la 10. Acesta const─â din trei factori principali: date despre daune, ├«nregistr─âri de kilometri, defec╚Ťiuni ale modelului. Scorul carVertical v─â permite s─â compara╚Ťi rapid diferite vehicule pe care considera╚Ťi s─â le cump─âra╚Ťi.

For╚Ťa din industrie

carVertical cre╚Öte rapid furnizorul de rapoarte ale istoricului vehiculului, care s-a stabilit deja pe mai mult de zece pie╚Ťe europene ╚Öi a intrat pe pia╚Ťa SUA ├«n prim─âvara anului 2019. ├Än unele ╚Ť─âri, rapoartele carVertical au devenit deja un semn de credibilitate. V├ónz─âtorii de ma╚Öini uzate prezint─â adesea rapoarte despre vehicule pentru cump─âr─âtori pentru a demonstra c─â istoria masinii este reala.

Protecţie

carVertical.com are o sec╚Ťiune separat─â ÔÇ×Dup─â cump─ârareÔÇŁ din Asisten╚Ť─â ╚Öi asisten╚Ť─â. Aceasta explic─â ce s─â face╚Ťi dac─â nu a╚Ťi primit raportul, dac─â a╚Ťi furnizat o adres─â e-mail gre╚Öit─â, etc. Platforma v─â permite s─â solicita╚Ťi o rambursare trimit├ónd un e-mail c─âtre companie. Ei promit s─â revin─â ├«n 2 zile lucr─âtoare cu un raspuns.

Caracteristici

C├ónd introduce╚Ťi VIN-ul vehiculului ╚Öi cump─âra╚Ťi un raport de istoric auto, CarVertical ofer─â:

Fapte de baz─â ale vehiculului. Afla╚Ťi totul, inclusiv anul de produc╚Ťie, ╚Ťara, puterea motorului, caroseria, combustibilul sau tipul de transmisie etc.

Kilometrajul real. Citirile odometrului din diferite date v─â ajut─â s─â verifica╚Ťi dac─â ma╚Öina nu a fost modificata.

Istoric de accidente ╚Öi daune. carVertical ofer─â informa╚Ťii despre posibile avarii pe care le-ar fi putut avea ma╚Öina. Raportul spune ├«n ce ╚Ťar─â au fost raportate daune ╚Öi arat─â costurile de repara╚Ťie estimate. Cunoa╚Öterea unor astfel de informa╚Ťii ofer─â mai multe argumente ├«n negocierea cu comerciantul sau ├«n luarea deciziei de a cumpara o alt─â ma╚Öin─â.

╚Ü─ârile de ├«nmatriculare, inspec╚Ťia tehnic─â, tranzac╚Ťii, etc. Dac─â vreun eveniment din istoric a fost ├«nregistrat vreodat─â, este o ╚Öans─â bun─â ca raportul s─â v─â spun─â despre asta.

Dacă a fost furata. Platforma verifică VIN-ul în numeroase baze de date ale vehiculelor furate.

Eviden╚Ťe de asigurare ╚Öi alte date NMVTIS. ├Än calitate de furnizor oficial de date privind sistemul de informa╚Ťii privind titlul vehiculelor auto (NMVTIS), carVertical genereaz─â toate informa╚Ťiile disponibile despre vehiculele ├«nmatriculate ├«n SUA. Datele NMVTIS includ informa╚Ťii:

de la agen╚Ťiile de stat participante la certificarea autovehiculelor;
la automobile, autobuze, camioane, motociclete, vehicule de agrement, autovehicule și tractoare;
la ÔÇ×m─ârcileÔÇŁ aplicate vehiculelor furnizate de agen╚Ťiile de stat participante la auto. Tipurile ╚Öi defini╚Ťiile m─ârcilor variaz─â ├«n func╚Ťie de stare, dar pot oferi informa╚Ťii utile despre starea sau utilizarea prealabil─â a vehiculului;
despre cea mai recent─â citire a kilometrajului din registrul de titlu al statului;
de la companiile de asigur─âri ╚Öi reciclarea auto, inclusiv gunoiul ╚Öi cur╚Ťile de salvare, care sunt cerute de lege pentru a fi raportate sistemului, ├«ncep├ónd cu 31 martie 2009. Aceste informa╚Ťii vor include dac─â vehiculul a fost considerat ÔÇ×o pierdere total─âÔÇŁ de c─âtre o asigurare purt─âtor;
din ╚Öantierele de gunoi ╚Öi de salvare care primesc un vehicul ÔÇ×cash for clunkerÔÇŁ tranzac╚Ťionat ├«n cadrul programului ÔÇ×Asisten╚Ťa consumatorilor pentru reciclare ╚Öi salvareÔÇŁ din programul CARS (2009).
Arhiva fotografii. Uneori, doar uitandu-va la imagini, v─â poate ajuta s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi starea real─â a ma╚Öinii ├«n trecut.

Pre╚Ť mediu pe pia╚Ť─â. Raportul arat─â gama de pre╚Ťuri pentru modelul cautat. Acesta arat─â c─â pre╚Ťul solicitat de dealer este atractiv sau prea mare.

├Äntre╚Ťinere. carVertical ofer─â orarul de service prescris de c─âtre produc─âtor de la bun ├«nceput p├ón─â la viitoarea vizit─â la mecanic. Av├ónd aceste informa╚Ťii, cump─âr─âtorul poate compara ├«nregistr─ârile reale din cartea de service a vehiculului. Cunoa╚Öterea detaliilor viitoare de ├«ntre╚Ťinere v─â permite s─â evalua╚Ťi eventualele cheltuieli viitoare ╚Öi s─â lua╚Ťi o decizie dac─â cump─âra╚Ťi vehiculul sau nu.

Echipamente. Lista furnizat─â reprezint─â op╚Ťiunile de echipamente pentru vehicule care au fost instalate ├«n fabric─â. Aceasta este o list─â foarte util─â pentru cump─âr─âtor, deoarece acum pute╚Ťi verifica dac─â lipse╚Öte ceva sau a fost modificat.

Loca╚Ťia VIN ├Än afar─â de documentele auto, produc─âtorii plaseaz─â adesea num─ârul VIN ├«n 1-3 loca╚Ťii pe caroseria masinii. Cump─âr─âtorii ar trebui s─â verifice ├«ntotdeauna dac─â toate VIN-urile se potrivesc. Dac─â au semne de falsificare, s-ar putea ca ma╚Öina s─â fi fost furat─â. Cele mai frecvente defec╚Ťiuni ale modelului. Afla╚Ťi despre cele mai populare ÔÇ×boliÔÇŁ ale masinii.

Pre╚Ťuri ╚Öi oferte

Verificarea ini╚Ťial─â pentru fiecare VIN este gratuit─â. Un singur raport la scar─â complet─â cost─â 14,99 USD. carVertical ofer─â ╚Öi reduceri dac─â cump─âra╚Ťi mai multe, de exemplu, ÔÇ×cump─âra╚Ťi 2, ob╚Ťine╚Ťi al doilea raport cu 50% reducereÔÇŁ, etc. Consumatorii pot pl─âti cu cardul de credit, prin Paypal sau chiar cu criptocurrency. Apropo, carVertical ridic─â standardele de transparen╚Ť─â ridicate ╚Öi le spune consumatorilor cum sunt utiliza╚Ťi banii pl─âti╚Ťi pentru rapoarte. Pentru fiecare 10 USD:

3,1 USD ÔÇô accesa╚Ťi achizi╚Ťia de date
3,2 USD ÔÇô salarii ╚Öi contractant
0,6 USD ÔÇô g─âzduire ╚Öi ├«ntre╚Ťinere
0,41 USD ÔÇô instrumente ╚Öi cheltuieli de zi cu zi
1,25 USD ÔÇô taxe de tranzac╚Ťie ╚Öi TVA
1,44 USD ÔÇô profit

Cum compara╚Ťi vehiculul auto?

├Än ciuda faptului c─â carVertical se num─âr─â printre juc─âtorii proaspe╚Ťi de pe pia╚Ť─â, acesta apar╚Ťine cu siguran╚Ť─â ligii de top. Platforma ofer─â date despre istoricul vehiculelor din SUA ╚Öi multe ╚Ť─âri europene, inclusiv cele mai importante ├«nregistr─âri (accidente, kilometraj, furturi etc.). Ceea ce face ca CarVertical s─â fie excep╚Ťional, este atitudinea nou─â a platformei fa╚Ť─â de datele auto. Este primul furnizor de raport istoric auto bazat pe blockchain din lume. ├Än unele cazuri, carVertical poate g─âsi mai pu╚Ťine date dec├ót unii dintre concuren╚Ťii lor mult mai vechi, dar raportul furnizat ar putea fi mai exact ╚Öi actualizat. Pe de alt─â parte, pre╚Ťul raportului (14,99 ÔéČ ├«n Europa ╚Öi 14,99 USD ├«n SUA) este mai atractiv dec├ót majoritatea concuren╚Ťilor majori. Iar pentru aceast─â sum─â de bani, cumparatorii pot primi unul dintre cele mai prietenoase rapoarte din industrie.

Rela╚Ťii Clien╚Ťi

Echipa de asisten╚Ť─â carVertical func╚Ťioneaz─â 24 de ore din 24 Cel mai simplu mod de a  contacta este chat-ul live pe site-ul lor web. De asemenea, poti adresa ├«ntreb─âri prin e-mail: support@carvertical.com. De asemenea, r─âspund rapid pe re╚Ťelele de socializare.

întrebări frecvente

Întrebările frecvente carVertical sunt structurate în patru categorii principale:

Înainte de cumpărare
├Än timp ce comanda╚Ťi
Dup─â cump─ârare
Cont
Dup─â cum sus╚Ťine compania, carVertical este determinat─â de ideea descentraliz─ârii datelor ╚Öi de a oferi putere consumatorilor. Ace╚Ötia doresc s─â permit─â fiec─ârui cump─âr─âtor de ma╚Öini de pe glob s─â ob╚Ťin─â informa╚Ťii autentice ╚Öi fiabile despre vehicule specifice pentru a-i ajuta s─â ia decizii ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â. carVertical adun─â c├ót mai multe informa╚Ťii posibile din diferite surse, verific─â toate datele ╚Öi folose╚Öte blockchain pentru a confirma fiabilitatea acestora. Compania ├«╚Öi actualizeaz─â constant bazele de date ╚Öi folose╚Öte inteligen╚Ťa artificial─â pentru a genera perspective ╚Öi pentru a identifica incoeren╚Ťele ├«ntre bazele de date. Potrivit carVertical, testele arat─â c─â rapoartele finale ale vehiculului sunt corecte 99%.

Preturi Raport Istoric Auto

74.99 Lei

59.99 Lei

PRET PE RAPORT

carVertical 1

54.99 Lei

PRET PE RAPORT

autoDNA

99.99 Lei

PRET PE RAPORT

ÔťůAfla ce masina cumperi ÔťůVerificare VIN ÔÇô Istoric Auto ÔťůAfla ce ascunde vanzatorul ÔťůPrimesti raportul instant ÔťůVerificare VIN la cel mai bun pret prin carVertical

┬ę COPYRIGHT 2021